Acoperișuri

Tablă cutată

Листы профнастила Конструкция с фасадом из профнастила

Tablă cutată (tablă profilată, tablă trapezoidală) reprezintă plăci din oțel galvanizat, de obicei protejate cu un strat din materiale polimerice. În proces de producție acestui tip de acoperiș plăci obțin o formă specială (ondulate, trapezoidale și altele) pentru rigiditate. Poate fi folosită cât pentru acoperiș, atât și pentru pereți (exterior, interior, pod), dar cel mai des tabla cutată acoperă magazine, depozite, hangare și pavilioane comerciale. Ea este foarte ușor de montat și are o durată lungă de exploatare de peste 50 de ani.

În prezent compania ODD Group vă oferă urmatoarele modele de tablă cutată: H10, H20, H35, H55. Gama de culori prezentata mai jos este actuală pentru toate aceste modele.

Culori mate și lucioase

Vișiniu RAL 3005 Roșu RAL 3009 Albastru RAL 5005 Verde RAL 6005 Gri RAL 7024 Oranj RAL 8004 Maro RAL 8017 Maro închis RAL 8019 Argintiu RAL 9006

*Culorile pot fi afișate în mod diferit în dependența de monitor. Pentru un catalog de culori vă rugăm să contactați reprezentanții noștri.

H10

Tablă cutată h10 Tablă cutată h10

Tablă cutată de model H10 este fabricată din oțel galvanizat și acoperit cu un strat polimeric protector din poliester. Acest strat creează un aspect vizual plăcut a tablei și îi crește semnificativ durată de viață. Model H10 cel mai des este folosit în construirea rapidă a clădirilor temporare ca material pentru fațade, pereți și acoperiș. În plus, H10 este utilizat în construcția de garduri, balustrade și alte construcții asemănătoare. Lungimea modulului standard este de la 0.5 până la 13.5 metri, cu toate acestea, pentru a comanda oricare altă lungime luați legătura cu un reprezentant al companiei noastre.

Caracteristicile tehnice

Schema modelului h10
Material tabla din oțel zincată și protejată cu poliester
Grosime nominală 0,3 - 0,7mm
Lățime totală 1200mm
Lățime de acoperire utilă 1180mm
Înălțimea profilului 8mm
Greutatea pe suprafață 2 - 7 kg/m2
Durata de viață aproximativ 50 de ani

Model H20

Tablă cutată h20 Tablă cutată h20

Tablă cutată H20 este una dintre cele mai universale și căutate materiale în segmentul său. Ea este fabricată din oțel galvanizat și acoperit cu un strat polimeric protector din poliester. Acest model este profilat în forma trapezoidală ce crește semnificativ rigiditatea și portanța materialului. Tablă cutată H20 se folosește cu succes ca material pentru acoperiș a clădirilor mici și pentru construirea de tavane false și fațade. Lungimea modulului standard este de la 0.5 până la 13.5 metri, cu toate acestea, pentru a comanda oricare altă lungime luați legătura cu un reprezentant al companiei noastre. Model H20 este un lider în vânzări pe țară printre alte tipuri de profiluri ondulate.

Caracteristicile tehnice

Schema modelului h20
Material tabla din oțel zincată și protejată cu poliester
Grosime nominală 0,3 - 0,7mm
Lățime totală 1150mm
Lățime de acoperire utilă 1100mm
Înălțimea profilului 20mm
Greutatea pe suprafață 3 - 5 kg/m2
Durata de viață aproximativ 50 de ani

Model H35

Tablă cutată h35 Tablă cutată h35

Tablă cutată de model H35 este utilizată cu succes pe scară largă cât în construcții industriale atât și în civile. La fel ca și alte tipuri, este fabricată din oțel galvanizat și acoperit cu un strat polimeric protector din poliester. Datorită capacității sale mare de portanță și durabilității, model H35 este ideal pentru acopreșuri de spații comerciale, depozite, clădiri industriale și alte contrucții similare. Aveți posibilitatea să folosiți H35 și pentru fațade dar de obicei acest model se alege pentru acoperiș. Lungimea modulului standard este de la 0.5 până la 13.5 metri, cu toate acestea, pentru a comanda oricare altă lungime luați legătura cu un reprezentant al companiei noastre.

Caracteristicile tehnice

Schema modelului h35
Material tabla din oțel zincată și protejată cu poliester
Grosime nominală 0,4 - 1,5mm
Lățime totală 1100mm
Lățime de acoperire utilă 1060mm
Înălțimea profilului 35mm
Greutatea pe suprafață 3 - 12.5 kg/m2
Durata de viață aproximativ 50 de ani

Model H55

Tablă cutată h55 Tablă cutată h55

Tablă cutată de model H55 are un spectru larg de utilizare și este foarte popular în multe domenii de construcție. Este fabricată din oțel galvanizat și acoperit cu un strat polimeric protector din poliester. Model H55 este perfect pentru următoarele scopuri: acoperișuri rezidențiale și obiecte industriale, stabilirea etajelor intermediare, construcția sctructurilor de perete. Cel mai des acest material este folosit pentru acoperișuri de hale, depozite, zone comerciale și alte construcții similare. Lungimea modulului standard este de la 0.5 până la 13.5 metri, cu toate acestea, pentru a comanda oricare altă lungime luați legătura cu un reprezentant al companiei noastre.

Caracteristicile tehnice

Schema modelului h55
Material tabla din oțel zincată și protejată cu poliester
Grosime nominală 0,4 - 1,5mm
Lățime totală 1040mm
Lățime de acoperire utilă 1000 ± 5mm
Înălțimea profilului 55mm
Greutatea pe suprafață 3 - 12,5 kg/m2
Durata de viață aproximativ 50 de ani