Ferestre și uși

Ferestre și uși PVC

Fereastră mare din profil PVC

În prezent ferestre și uși PVC este o soluție foarte populara cât în tara noastra, atât și în Europa și SUA datorită listei lor de avantaje:

  • Izolație termică și fonică la nivel înalt
  • Durabilitate și rezistență la influențe externe
  • Securitatea ecologică
  • Siguranța la incendiu
  • Îngrijire și întreținere ușoară
  • Design estetic

În construcția ferestrelor și ușilor din PVC un rol important joacă rama care este montată în spațiu pentru ușa sau fereastră. Rigiditatea și rezistența ramei depinde direct de profil PVC care constă din camere de aer și este armat cu un material metalic (oțel galvanizat) amplasat în interior. Material metalic asigură durabilitatea întregii construcții, dar cu creșterea de număr a cămerilor de aer se ridică și nivel de izolare termică a spațiului. Profilul este fabricat din policlorură de vinil (PVC) - o substanță foarte rezistentă la mulți factori ale mediului.

Anume profilului trebuie să fie atribuită o atenție deosebită, deoarece alegerea lui pe piața noastră este destul de mare și e destul de complicat de găsit un produs care corespunde standartelor contemporane. Compania ODD Group colaborează strict cu furnizorii direcți de profile pentru ferestre și uși PVC și în prezent vă oferă următoarele branduri de profil: Viva Plast, Trocal, Aluplast.

Profil Viva Plast

Profil VivaPlast Profil VivaPlast

Profil Viva Plast, fabricat de compania VIAS ltd a fost conceput și testat de inginerii germani în Rosenheim. În procesul producerii se folosesc cele mai inovătoare tehnologii din domeniu, de exemplu matrice Power Tools de nouă generație cu un strat special. Începând cu faza de pornire și până la etapa de testare a produsului procesul este controlat de către inginerii din Austria. Producerea este complet automatizată ce ne permite să primim un produs finit de calitate înaltă!

Profile Viva Plast, fiind expuse la temperaturi mai mici de -20° și mai mult 45°, la presiunea și efectele diferitelor fenomene naturale, își păstrează culorile și structura inițială.

În prezent sunt disponibile profile Viva Plast cu 4 și 5 camere de culori diferite. Pentru informații tehnice suplimentare vă rugăm să contactați reprezentanții noștri!

Profil Trocal

Profil Trocal Profil Trocal

Compania Trocal este un pionier în producerea ferestrelor PVC și unul dintre liderii industriei la momentul dat. Anume ei au fost primii la producerea în masă a ferestrelor și ușilor din plastic și au realizat multe idei inovătoare în procesul dat. Profile Trocal e calitatea germană, siguranță, durabilitatea și securitatea ecologică.

Sisteme de profil Trocal posedă una din cele mai bune izolare fonică din lume, datorită etanșării duble și utilizării tehnologiilor sale patentate. Durata de viața produsului este mai mare de 50 de ani, calitatea se păstrează indiferent de condițile meteorologice. Profilul este complet reciclabil și inofensiv pentru om și mediu. Datorită armăturii de oțel și structurei speciale Trocal va crea securitatea clădirii necesară.

Compania printre altele a reușit multe în dezvoltarea de design și paletă de culori a produselor sale, astfel puteți alege cu ușurință ferestre și uși care se potrivesc perfect în orice mediu. Pentru informații tehnice suplimentare vă rugăm să contactați reprezentanții noștri!

Profil Aluplast

Profil Aluplast Profil Aluplast

Producătorul german Aluplast cu experiența de peste 30 de ani cu succes elaborează și produce sisteme de profil pentru ferestre și uși pe piața mondială. Profil Aluplast se deosebește cu siguranță la un nivel înalt, rigiditatea mare, gama largă și un aspect exterior estetic. Împreună cu toate avantajele a produselor din PVC sisteme de profil Aluplast vă oferă izolare termică și fonică la un nivel înalt la spații considerabile de montare.

În prezent sunt disponibile profile Aluplast cu 3, 5 și 6 camere de culori diferite. Pentru informații tehnice suplimentare vă rugăm să contactați reprezentanții noștri!